Rosendal Kammermusikkfestival 10-13. august 2017

 

­

Rosendal Kammermusikkfestival gikk av stabelen for første gang i fjor sommer, og ble en stor suksess. Nå presenterer Leif Ove Andsnes programmet for festivalens andre år, med en feiring av Mozarts kammermusikk.

Sammen med Leif Ove Andsnes på scenen i august får publikum oppleve Kristian Bezuidenhout (hammerklaver) og Francesco Piemontesi (piano), de svenske kunstnerne Anne Sofie von Otter (mezzosopran) og Martin Fröst (klarinett), Mizuho Yoshii (obo), Audun Halvorsen (fagott), José Vicente Castelló (fransk horn), og Andsnes’ kammermusikkpartnere gjennom mange år, Tabea Zimmermann (bratsj) og søskenparet Christian og Tanja Tetzlaff (fiolin og cello), som også kan oppleves i kvartett med Elisabeth Kufferath (fiolin) og Hanna Weinmeister (bratsj).

Rosendal Kammermusikkfestival vil takke Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen for betydelig økonomisk støtte, som gjør det mulig å realisere festivalens ambisiøse kunstneriske mål.